Bli stödmedlem

Känner du att du vill engagera dig i vår jourverksamhet men inte riktigt har tid? Då kan du bli stödmedlem istället och ändå stödja vårt arbete! :)

Vill du bli stödmedlem i Ungdomsjouren Tigerlilja?

Det kostar 150:-/år och dina pengar återinvesteras direkt i jourens verksamhet. Vi är en ideell förening som är beroende av bidrag för att vår förening ska kunna drivas och hållas igång.

Som stödmedlem stöttar du vårt ideella arbete, du får ett välkomstbrev samt nyhetsbrev 4 gånger om året med information om vad vi utfört i föreningen. Även viss annan information om event vi planerar m.m. kan skickas ut däremellan.

BLI STÖDMEDLEM:
Maila till: ungdomsjourentigerlilja@gmail.com där du uppger namn, födelsedatum och mailadressen du vill ha utskick till. 

Du swishar sen enklast till 1231973817 eller betalar in till till bg-nr 5113-4955. Märk din betalning med "mejladress + stödmedlem". Det minsta beloppet att betala är 150:- men du får självklart betala så mycket du vill för ditt medlemskap! Inom en vecka från din anmälan och betalning kommer du få ett välkomstmail av oss.

Ditt medlemskap sträcker sig till årsskiftet året du betalar. I december kommer du få en förfrågan om att förlänga ditt medlemskap även kommande år.

Genom att bli stödmedlem godkänner du att vi sparar dina uppgifter. Läs mer nedan om varför vi gör det!

GDPR:
De uppgifter vi  kommer spara om dig är namn & mailadress.

Syftet med detta är att kunna skicka ut information och nyhetsbrev om vår förening, skicka förfrågan vid årsskiftet om att fortsätta medlemskap, bjuda in till årsmöte m.m. Vi skriver även i vår verksamhetsberättelse hur många stödmedlemmar vi haft under året som gått.

Vill du att vi ska ta bort alla dina uppgifter?
Om du vill att vi ska radera dig som medlem och radera alla dina uppgifter:
Maila oss och skriv: avsluta stödmedlemskap

För att plocka bort dig från nyhetsbrevet:
Maila oss och skriv: avregistrera nyhetsbrev - vi kommer då radera din mailadress ur registret och du kommer inte få någon information eller nyhetsbrev från oss. Ditt namn kommer fortfarande finnas i vårt medlemsregister.

Hur dina uppgifter används
Vi har aldrig, och kommer aldrig, att förmedla dina uppgifter till någon tredje part. Allt som finns sparat om dig behandlas med yttersta sekretess och det är enbart våra två anställda som har tillgång till informationen och inga andra medlemmar kan se vem du är eller få tillgång till dina uppgifter.

Men vill du att vi ska ta bort dig: hör av dig med ett mail!

Har du några frågor så kontakta jättegärna oss!