Ett mjukare Varberg

Föreläsning
Datum: 24 april 2019 17:0021:00
Plats: Brukstorget, Varberg - Birger Svenssons väg 16E

Vi har blivit inbjudna som föreläsare till en kväll som arrangeras av ett mjukare Varberg med temat unga relationer. Vi hoppas att vi ses där, det är gratis för alla men skaffa biljett snart då det är begränsat antal platser. <3 

När, var & hur:
När: onsdagen den 24 april, från 17.00 – ca 21.00. 
Var: Brukstorget utanför Röda Korset och FGL Store. Vid dåligt väder flyttar vi in på BRUKET. Begränsat antal parkeringsplatser strax intill, samåk gärna eller cykla.  
Hur: Gratis. Säkra din plats genom att boka nedan senast 12 april. Alla som vill är välkomna. Extra varmt välkomna är alla ungdomar och du som arbetar nära ungdomar, mor- och farföräldrar, förälder till ungdomar eller barn på väg in i tonåren. 

 
Program: 
17.00 Tänder vi eldarna och det finns kvällsmat och god mat till försäljning från Verket. Mingel hos våra utställare och plats för samtal. 
18.00 Startar programmet vid scenen. Initiativtagarna till ”Ett mjukare Varberg” hälsar välkomna och berättar kort om initiativet och planerna framåt.
18.10 Mikis Kanakaris, verksamhetsutvecklare på 1000 Möjligheter som driver ungarelationer.se ger oss kunskap och en inblick i ämnet ”unga relationer”. 
18.40 Skön musik från Mollie Minnot som uppträder med alldeles nysläppta låtar. 
19.10 Kristin ”Krickelin” Lagerqvist ger sin personliga berättelse om hur det är att hamna i en destruktiv relation som 16 åring och ta sig där ifrån och hur vi medmänniskor kan hjälpa till.
19.25 Skön musik från Lisa Pedersen. 
19.45 Ungdomsjouren Tigerlilja berättar om sin verksamhet och vilket stöd som finns i Varberg och vad vi var och en kan bidra med – i stort och smått. 
20.00 Efterföljande samtal och mingel.
21.00 Eldarna släcks och vi går hemåt.
 
TACK till alla på scen som bidrar med sin tid denna kväll för att allt ska vara kostnadsfritt och tack till Brukstorget som möjliggör mötesplatsen och ett fint upplevelserum. 

Ett mjukare Varberg är ett initiativ från ett gäng eldsjälar och föräldrar i Varberg som vill bidra till hur vi kan stötta våra barn att navigera i en digital värld & må bra. Vi arrangerar föreläsningar och mötesplatser. Följ oss gärna i våra sociala kanaler och välkommen på våra event. 

Länkar till medverkande organisationer: 
https://ungarelationer.se/ 
https://1000mojligheter.se/
https://tjejjouren.se/Varberg 

Ansvarig arrangör: We are Laja, Anna Linton.