Anonym

För några år sen träffade jag en svensk kille i danmark vi hade kul ihop vi tog varandras telefonnummer jag blev kär i han vi slutade ta kontakt vi tog kontakt igen och ci blev ihop vi gillar varandra men först bodde han i göteborg men nu bor han i singapore hur ska vi klara detta långdistans förhållande

Svar

Hej.

vad roligt att du hörde av dig till oss. 

Du skriver och frågar om en kille som du har träffat och att han har flyttat till Singapore och hur ni ska klara av ett distansförhållande. 

Eftersom det är så långt ifrån varandra är det inte det lättaste att åka och hälsa på, det bästa att hålla kontakten är via sociala medier som tex Facebook, Skype, viber etc. Man får försöka vara stark och lita på varandra. I vissa stunder kan det vara jobbigt att vara så långt ifrån varandra. Försök att komma på ert sätt att kommunicera med varandra tex att ni berättar för varandra hur eran dag har varit eller att ni kanske bestämmer att skypa en gång i veckan. Eftersom tidsskillnaden är ganska stor kan det vara svårt att hitta en passande tid för er båda. Men genom att bestämma en "Skype-dejt" har ni båda något att längta efter. 

Hoppas att du känner du har fått svar på din fråga. Tack för att du hörde av dig till oss. Lycka till! 

Kramar från mila.