Hand på tangentbordet till laptop intill gult sprialblock med ett frågetecken på

Välkommen!

Vad kul att du hittat hit! Behöver du någon att prata med? Har du funderingar kring skolan, kroppen eller puberteten? Eller har du blivit utsatt för något brott? Vi finns här för dig som definierar dig som tjej! Inga problem är för stora eller små och det kan finnas tusen anledningar att vända sig till oss. Vi jourtjejer är inga experter, psykologer eller terapeuter. Vi lyssnar utan att döma och allt du berättar stannar hos oss då vi alla har tystnadslöfte och vi har ingen anmälningsplikt. Du kan maila oss på tjejjouren.mila.gislaved@roks.se dygnet runt. Ställ gärna en fråga till vår frågelåda.

Tjejjouren Mila sitter glada runt ett bord

Tjejjouren Mila Fyller 5 år!

I februari 2014 satt vi tillsammans, fyra tjejer, och knåpade på ett namn till vår tjejjour som skulle starta upp. Jouren fick tillslut namnet Mila. Namnet betyder tusen, och tanken bakom det var att ”det finns tusen anledningar att höra av sig till oss”.

Nyheter
4/2
Tjej som andas ut blommor

Lycka

Om lyckorus, kåtklimax, skrattattacker och känslan av att allt är precis som det ska.

Tjejguiden

Chatta med oss

Under våra jourtider kan du chatta med oss här.

Chatten är öppen Onsdag 19:00-22:00.

Banderoll "Systerskap ger styrka" över två hjärtan

Stötta oss

Vill ni stödja oss så tar vi tacksamtemot donationer som hjälper oss att utveckla vår verksamhet. Detta kan ni göra genom att sätta in valfri summa på: Plusgirokonto: 461 84 66-9 eller Swisha: 1233547585

Namnge gärna ditt bidrag med "Mila" samt med namn och mailadress (om du vill såklart!) så får du ett bekräftelsemail om att vi har tagit emot din gåva!

Pratbubbla med frågetecken i

Frågelåda

Här svarar vi på dina frågor och funderingar om precis vad som helst - ingen fråga är för liten eller för stor.