Bellis-stipendiet

Har ni en idé om en tjejkväll, en föreläsning, en kortfilm, en utflykt med klassen, ett sätt att träffa nya vänner på eller någon annan idé? SÖK!

I samarbete med Berga Second Hand delar vi ut Bellis-stipendiet. Ett stipendium som riktar sig till de som vill göra det bättre, roligare eller tryggare att definiera sig som tjej i Österåker. Anmälan är öppen för alla: skolor, klasser, idrottslag, privatpersoner och föreningar. Viktigt är att ert bidrag på något sätt hjälper de som definierar sig som tjej i kommunen som är i åldrarna 12-20.

HUR SÖKER NI?
Enkelt! Ni hör av er till oss via mail och berättar vad det är ni skulle vilja göra, hur ni skulle spendera pengarna om ni vann och gärna en motivering kring varför just ert förslag främjar de som identifierar sig som tjej i Österåker.

VILKA KRAV FINNS DET PÅ ANSÖKAN? Kraven för att ansöka är få. Vi tycker att det är väldigt viktigt att alla som identifierar sig som tjej ska få medverka i er aktivitet, och att pengarna går till positiva upplevelser. I övrigt är det bara fantasin som sätter stopp. Vi bidrar med 10 000 kr och eventuell praktisk hjälp vi kan ge projektet. Ni skickar er ansökan till bellis.tjejjouren@gmail.com senast 15/10 2017. Stipendiet delas ut i december 2017, och projektet ska genomföras under 2018.

Lägg till kommentar

Vi kommer inte publicera eller dela din e-postadress.