Prata med en jourtjej

Tjej chattar med laptop

Vi lyssnar!

Är din partner svartsjuk och kontrollerande? Har du blivit våldtagen, kallad för hora eller behöver du bara prata? Inga berättelser är för stora eller för små för oss. Du har alltid rätt att vara anonym då du hör av dig.

Vår chattjour är öppen tisdagar och torsdagar kl. 19.00 - 21.00.
Vår telefonjour är öppen måndagar och fredagar kl. 10:00-12:00 och tisdagar 19:00-21:00. Telefonnumret är 020-315384. 

Det kostar ingenting att ringa oss och det syns inte på din telefonräkning. Ibland är vi ute i skolor och på möten, och har inte möjlighet att svara. Om vi inte svarar i telefonen kan du lämna ett meddelande så ringer vi upp, skickar ett sms till dig om du ber om det, eller så kan du maila oss på tjejjourenbeata@roks.se. Om du vill kan du få en kontaktperson att mejla med cirka en gång per vecka och/eller träffa för stödsamtal. Stödsamtalen kan vi ha i vår lokal, eller kanske ta en promenad. Du bestämmer vad som funkar bäst för dig <3 Vi kan även följa med dig till olika myndigheter t.ex. ungdomsmottagningen, socialkontoret och polisen.

Det är bara att du hör av dig om du undrar något, så försöker vi lösa det tillsammans. Vi har alla tystnadslöfte - det du berättar stannar hos oss.

Kram från Beata