Hand på tangentbordet till laptop

Vad fint att du hittade hit!

Välkommen. Behöver du någon att prata med? Vi finns här för dig. Undrar du något om mens, har du en kontrollerande partner, bråk i familjen eller kanske känner dig ensam? Här på tjejjouren är vi alla systrar och hjälper varandra.

Vi lyssnar!

Vår chatt är öppen på tisdagar mellan 19-21 och nås via länken nedan. På  samma tid går det även bra att ringa vår jourtelefon på nummer 020 - 31 53 84. 

Chatta med oss

Just nu är vår chatt stängd.

Vi har chattproblem

Som ni kanske läst på Tjejjouren.se så har många tjejjourer tyvärr problem med chatten. Det kan vara så att ni inte ser att vi svarar, eller att vi inte ser att ni skriver :( Ni får gärna prova logga in och ut, samt byta webbläsare. Om det inte fungerar ändå så kan ni alltid maila tjejjourenbeata@roks.se. Vi håller koll på mailen! Eller ring oss på tisdagar mellan 19-21, 020-315384. Vi är så ledsna för att chatten inte fungerar som den ska. Förhoppningsvis går det att laga ganska snart. Kram från Beata

Tre tjejer

Hjälp oss hjälpa fler

Vill du vara med och stötta tjejer genom chatt och telefon? Eller kanske vara med och föreläsa på skolor och företag? Varje termin anordnar tjejjouren en grundutbildning för dig som vill vara med och engagera dig, ansök redan idag!

Transsymbol

Att vara transperson

Känner du dig inte hemma i varken tjej-facket eller kill-facket? ​Att vara transperson kan innebära många olika saker. 

Tjejguiden
Närbild på byxor

Könsstympning

Könsstympning innebär att delar av fittan skärs bort eller skadas. Alla sätt är smärtsamma och olagliga.

Tjejguiden